Servicii Aditionale

Tonare geamuri auto

Imagine similară

Tonarea geamurilor asigură o protecție pentru interiorul automobilului de factorii externi, cum ar fi razele solare ultraviolete, care nu sunt benefice pentru pasageri.

Tonarea păstrează o temperatură optimă, în salonul mașinii, atunci când temperaturile ridicate perturbează funcționarea climatizatorului din mașină.

Tonarea oferă un beneficiu foarte important, ascunde de ochi străini obiectele prețioase din salonul automobilului, cum ar fi: laptopul, telefonul și alte lucruri care rămân în mașină, astfel riscul unui jaf este mult mai mic.

Totodată, în caz de accident sau de deteriorare a sticlei, folia, care se folosește pentru tonare, menține bucățile de sticlă și nu-i permite să se desprindă de ea în diferite direcții, ce ar putea fi periculos pentru pasageri.

Protecția și securizarea farurilor este asigurată de o folie specială (cu grosimea de la 0,6 până la 1,2 mm) care se aplică pe exteriorul lor. Folia protejează farurile datorită grosimii și elasticității sale. Ea absoarbe orice lovitură cu obiectele mici. Nu toate modelele de faruri permit aplicarea foliei de protecție, la unele apare riscul ca folia să devină de o nuanță mai închisă, din cauza luminii puternice emise de becuri.

De toate aceste servicii dispuneți la ”Euroglass” Chișinău.