Servicii Aditionale

Reparația parbrizelor

Imagine similară

Repararea parbrizului este unul dintre serviciile principale ale "GLASSCAR EXPERT". Experții noștri ajută la înlaturarea crăpăturilor, ciobiturilor și conferă parbrizului un aspect intergru.

Vrem să vă atragem atenția asupra faptului că reparația parbrizului ar trebui să fie încredințată doar unor specialiști cu experiență și efectuată la timp. În caz contrar, puteți să aveți nevoie de o înlocuire completă a parbrizlui, ceea ce prevede costuri splimentare neprevăzute.

Echipa "GLASSCAR EXPERT" are o abordare individuală pentru fiecare client: înainte de a efectua reparația parbrizului, evaluăm gravitatea pagubelor și consecințele în urma loviturilor de piatră cît și altor obiecte. Ca urmare, specialiștii "Euroglass" pregătesc zona de lucru pentru procesul de reparare a sticlei. Locul deteriorării este curățat. Microrelieful, care afectează transparența, este eliminat. Se selectează compoziția polimerilor, care v-a înlătura defectul. Rezistența sticlei este restabilită la 100%. În locul deteriorat, poate rămâne doar o zonă translucidă, aproape invizibilă.