ÎȚI DOREȘTI UN PARBRIZ IDEAL?

Schimbare Parbrize

Montarea geamurilor auto, în centrul de deservire ”Euroglass”, se efectuează cu echipamente profesionale de ultimă generație, înlocuite de către personal calificat, care va avea grijă, ca lucrările sa fie efectuate la cel mai înalt nivel. Punem accent pe solicitările clientului pentru alegerea tipului de parbriz care se potrivește în funcție de caracteristicile automobilului și se instalează geamuri auto de calitate, de la furnizori certificați internaționali.

Detalii

Reparația Parbrizelor

Reparația parbrizului este o artă și noi o cunoaștem cel mai bine. În doar 30 min vă putem înlătura cioburile și fisurile care este una dintre cele mai eficiente soluții pentru salvarea parbrizului și conducerea automobilului în siguranță. ”Euroglass” folosește echipamente inovatoare și polimeri de calitate, cu o rezistență înaltă care sunt de ultimă generație, by GT Tools– lider mondial în tehnologia reparațiilor și schimbului de parbrize auto.

Detalii

Alege parbrizul auto care ți se potrivește

BMW

Mercedes

AUDI

FIAT

Citroen

Ford

Chevrolet

Chrysler

Honda

Hyundai

Iveco

Lexus

Opel

Peugeot

Renault

Seat

Skoda

Toyota

Parbrize

5996

Parteneri

Multumuri

3154

Clienti

5560

DE CE ”GLASSCAR EXPERT”?

Lideri pe piață

Zi de zi devenim mai buni și mai profesioniști, iar o dată venind la centrul nostru, mașina ta dispune de servicii efectuate la cel mai înalt nivel.

Personal Calificat

Avem în echipă doar specialiști calificați, care vor avea grijă de orice mașina, iar fiecare schimbare va fi efectuată la un nivel profesionist.

Garanția Calității

E imposibil să rămâi nemulțumit după întâlnirea cu noi, iar furnizorii internaționali de sticlă sunt garanția calității și a succesului.

Video prezentare

GLASSCAR EXPERT®
Suntem o companie de succes, care oferă servicii de cea mai înaltă calitate în reparația și înlocuirea sticlei auto, pentru toate modelele și mărcile de autovehicule moderne. Montajul este realizat de echipa noastră specializată, cu produse de cea mai bună calitate, dispunând de cel mai modern centru de distribuție și logistică în domeniul Autoglass Replacement.